Zonnecosmetica

Goede zonnecosmetica verzorgt de huid en geeft een snelle, diepe en langdurige bruining. Toevoeging van bronzers, vitaminen, anti-oxidanten, anti-aging- en firming-ingredienten garanderen een optimaal resultaat. Daarom adviseren wij u tijdens het zonnen altijd een zonnebankcrème te gebruiken.

Zonder zonnecosmetica verliezen we 30% tot 40% van de UV-straling, omdat deze niet door kan dringen in een droge huid. Het bruiningsproces begint, met een crème, al na 3 tot 4 minuten in tegenstelling tot 8 minuten zonder de zonnecrème. Bovendien blijft de bruining 2 tot 7 dagen langer behouden.

Devoted Creations

Soleil Prestige kiest uitsluitend voor kwaliteit en verkoopt daarom alleen producten Devoted Creations. Met de unieke basis van Aloë Vera weet u zeker dat de kleur die u wilt krijgen zo snel mogelijk bereikt is. In deze lijn zitten ook heerlijke moisturizers, die uw huid hydrateren na het zonnen en douchen. Voor iedere huid is er een geschikte crème; voor een gevoelige en normale huid, voor gezicht en lichaam, van een lichte, milde tot zware bronzer. De crèmes zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

We kunnen u uitstekend adviseren met welke crème u het mooiste bruiningsresultaat kunt behalen. De crèmes zijn verkrijgbaar in hoeveelheden van 10 ml, 50 ml of grotere flessen/tubes.

Onze medewerkers voorzien u graag van een professioneel cosmetica-advies!