In onze zonnestudio werken wij uitsluitend met de aller beste zonnebanken, daarom maken wij bij Soleil Prestige alleen gebruik van het topmerk Ergoline. Zij zijn al jaren marktleider op het gebied van bruiningstechniek en zo verzekerd u zichzelf van een optimaal bruiningsresultaat.

Ergoline Prestige 1400 bij zonnestudio Soleil Prestige in Hendrik Ido Ambacht.

Ergoline Prestige 1400

De Prestige 1400 is dé krachtpatser van Ergoline en hierdoor alleen geschikt voor de gevorderde zonner. De zonnebank is uitgerust met Climatronic Plus, Aqua Fresh & Aroma en 3D Sound, met de mogelijkheid om je eigen telefoon via bluetooth, garanderen wij u een ongeëvenaarde welzijnsbelevenis tijdens het zonnen. Geniet comfortabel van je eigen muziek in een luxe omgeving terwijl u een mooi gezond kleurtje krijgt.

De Prestige 1400 is niet alleen zeer luxe, maar binnen de 0,3 norm ook de sterkste zonnebank op de markt! 

*De 0,3 norm geeft aan dat de zonnebanken niet meer dan 0,3 W/m2 straling afgeven. Op deze manier is het gebruik maken van zonnebanken en cabines niet alleen heel prettig en rustgevend, maar ook compleet veilig.

  • €12,00 per 20 minuten.
  • €1,00 per minuut extra.

Ergoline Prestige 1100-S

De Prestige 1100-S is de ideale zonnebank voor de gemiddelde tot gevorderde zonner. De zonnebank uitgerust met Climatronic Plus, Aqua Fresh & Aroma en 3D Sound, met de mogelijkheid om je eigen telefoon aan te sluiten. Met Climatronic Plus wordt de individuele comfort-temperatuur sneller bereikt en gedurende de volledige bruiningscyclus constant gehouden. Door de Optimized Performance waarover deze zonnebank beschikt worden nu nog betere bruiningsresultaten bereikt.

De voorgevormde acrylplaat zorgt voor extra comfort tijdens het zonnen. Een relaxed vakantiegevoel krijgen wordt u zo wel erg makkelijk gemaakt.

  • €11,00 per 20 minuten
  • € 1,00 per minuut extra.
Ergoline Prestige 1100 bij Soleil Prestige
Ergoline Excellence 800 bij zonnestudio Soleil Prestige in Hendrik Ido Ambacht.

3x Ergoline Excellence 800-S

Deze Excellence 800-S van Ergoline zonnebank is geschikt voor de beginnende tot gemiddelde zonner. Deze zonnebank zorgt voor een super bruiningsboost van je huid. De Ergoline Excellence 800-S heeft aparte lampen voor de nek en schouders. Met zijn heerlijke climate control heb je het nooit te warm, zelfs niet in de zomer, omdat je de temperatuur zelf kunt instellen. De zonnebank beschikt over Aquafresh & Aroma therapie. Deze zonnebank beschikt over een uitgebreid bedieningspaneel met voiceguide, zodat u alles naar eigen wens kunt instellen. Met een luxe muziekinstallatie, kunt u heerlijk relaxen terwijl u het optimale bruiningsresultaat bereikt. De Aquafresh mogelijkheid geeft u het ultieme wellnessgevoel.

*Aquafresh is een verkoelende nevel die ook het typische zonnebankluchtje vermindert, je kunt er voor kiezen om dit te gebruiken met of zonder vitaliserende of relaxing aroma therapie.

  • €10,00 per 20 minuten
  • € 1,00 per minuut extra.

Ergoline Classic 500

De Classic 500 van Ergoline is geschikt voor de beginnende zonner. Deze zonnebank zorgt voor een mooie rustige bruining van je huid. De Ergoline Classic 500 heeft aparte lampen voor de nek en schouders waarvoor de bruining gelijkmatig over uw hele lichaam wordt verdeeld. Deze zonnebank beschikt over een zeer eenvoudig bedieningspaneel met duidelijke symbolen. De gezichtsbruiner kan in sterkte worden versteld waardoor zelfs een zonner met een gevoelige huid verantwoord gebruik kan maken van deze zonnebank.

* Onze zonneconsulentes zullen u aan de hand van een huidanalyse een passend advies geven over uw huidtype en zullen u meer informatie geven over hoe u verantwoord gebruik maakt van onze zonnebanken.

  • € 10,00 per 20 minuten.
  • € 1,00 per minuut extra.
Ergoline Classic 500.