Wauw!

Wist u dat wij van Soleil Prestige, naast zonsessies en producten van Devoted Creations, ook de overheerlijke geuren van Wasgeluk verkopen? In onze zonnestudio hebben wij een uitgebreid assortiment aan wasparfum en homesprays. Denk hierbij aan de verrukkelijke geuren Witte Musk, Talk, Argon en Katoenbloem. 

Wasgeluk, de perfecte oplossing voor heerlijk geurende was!

Er is toch niets fijner dan langdurig, heerlijk geurende was? In Italië gebruiken ze daar Wasgeluk by Essentia voor. Het is een sterk geconcentreerde wasparfum, niet te vergelijken met wasverzachter. Dit is iets heel anders… Wasgeluk is dan ook van Italiaanse bodem!

Je gebruikt het wasparfum naast je reguliere wasmiddel. Wasgeluk is de finishing touch voor je was. Het parfum bevat kleine micro-capsules. Door wrijving van de stof van bijvoorbeeld, je favoriete sweater, openen de capsules zich, waardoor je de gehele dag steeds subtiel wordt herinnerd aan de heerlijke geur. Wasgeluk by Essentia staat voor zachte, verfijnde geuren. Door toevoeging van de beste essentiële oliën geeft dit een hele aangename, verfijnde geurbeleving…

Dit noemen wij bij Soleil Prestige Wasgeluk!

Kom snel de heerlijke geuren van Wasgeluk ruiken in onze zonnestudio.